Parket Schuren met 30 jaar ervaring

Hier vind u alle specifiek informatie over parket schuren door de lokale specialist uit Katwijk. Bent u woonachtig in Katwijk of omgeving en heeft u in uw woning een houten vloer liggen die toe is aan een goede opknapbeurt? Maak dan snel kennis met team Parket Schuren Katwijk van MP Schuurtechniek. We zijn o.a. werkzaam in Katwijk aan Zee, maar ook in Leiden, Rijnsburg, Rijnsoever, Valkenburg, Wassenaar en Oegstgeest. Bij ons kunt u terecht voor een totale service op het gebied van parket schuren en behandelen en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit van het geleverde werk. Door te kiezen voor parket schuren maakt u uw houten vloer klaar voor de toekomst en voor weer vele jaren van woongenot.

Uw parket laten schuren door een ervaren specialist

Bij het schuren van uw parketvloer is het van groot belang om een specialist in te schakelen. Zo weet u zeker dat uw houten vloer er ook daadwerkelijk op vooruit gaat en niet meer verder kan beschadigen. Bij het schuren van uw parket maken we gebruik van de beste materialen en meeste moderne apparatuur, zodat een perfecte parketvloer ontstaat die er weer geheel als nieuw uitziet. Al onze parketteurs zijn zeer ervaren en beschikken over de benodigde vakdiploma’s voor het perfect uitoefenen van hun vak. Parket schuren is onze dagelijkse bezigheid en doen wij met veel passie en plezier. Wij zijn u graag van dienst.

Parket schuren en Oliën

U kunt bij de renovatie van uw houten vloer ook kiezen voor de optie parket schuren en oliën. Deze variant is onder meer heel handig wanneer u vloerverwarming in uw woning hebt liggen. De gebruikte parketolie werkt namelijk op ieder moment optimaal, ook wanneer hij aan temperatuurverschillen wordt blootgesteld. Ook de olie is bij ons altijd in een zeer ruime selectie aan prachtige kleuren te verkrijgen, waardoor u heel eenvoudig de gewenste look aan uw houten vloer kunt geven. Met het oliën van uw parket geeft u een heel mooie matte en natuurlijke aanblik, die in uw woning zeker niet zal misstaan.

Parket Schuren en Lakken

Het schitterend herstellen van uw houten vloer kan onder meer worden gedaan middels parket schuren en lakken. Het schuren van uw parket staat aan de basis van iedere parketrenovatie en hierbij wordt in gemiddeld 3 tot 4 schuurgangen een prachtige egale vloer gecreëerd die helemaal ontdaan is van alle beschadigingen en oneffenheden. Vervolgens wordt na het schuren een hoogwaardige lak op de vloer aangebracht. Dit gebeurt eveneens in een aantal zeer dunne lagen. Hierbij kunt u kiezen voor diverse schitterende kleuren lak en kunt u opteren voor zowel een matte als een glanzende lak.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en Hardwaxen

Ook de keuze voor uw parket schuren en hardwaxen laten toevoegen is heel mooi. Net als de parketlak en parketolie zorgt ook een behandeling met hardwax ervoor dat uw net geschuurde parket optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Hierbij valt te denken aan stof en vuil, maar ook aan vocht. Het behandelingsmiddel van uw voorkeur wordt altijd 100% dekkend aangebracht waarmee de toplaag van uw houten vloer goed wordt afgesloten en uw parket zijn prachtige uitstraling blijft behouden. Natuurlijk kunt u ook bij hardwax kiezen uit diverse kleuren en matte en zijdematte soorten.

30 Jaar ervaring in parket schuren en behandelen

Bij team Parket Schuren Katwijk van MP Schuurtechniek kunt u rekenen op een professionele schuurbeurt en nabehandeling van de beste kwaliteit. Hoe wij dit kunnen garanderen? Dat is vrij eenvoudig. We hebben inmiddels al weer ruim 30 jaar ervaring in parket schuren en behandelen en hebben dus werkelijk ieder type houten vloer en elke soort beschadiging al eens voorbij zien komen. Intussen is er geen enkele kras, deuk of verkleuring meer die we niet kunnen verhelpen. Neem daarom direct contact met ons op als ook uw parket wel een opknapbeurt kan gebruiken!

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Het is van tevoren niet altijd duidelijk of u bij uw houten vloer het beste kunt kiezen voor parket onderhoud of parket schuren. Daarom staan we altijd klaar om een geheel vrijblijvende vloerinspectie bij u thuis uit te voeren, waarbij onze parketteur precies kan zien in hoeverre uw parket beschadigd of ontsierd is. Ook hiervoor kunt u uiteraard altijd een afspraak met ons maken. Aarzel dus niet en kom direct in actie!

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES