Parket schuren en oliën in Katwijk en omstreken

Hier geven wij u graag meer informatie over parket schuren en oliën, zo komt u dus meer te weten over deze specifieke behandeling.
Uw parket laten schuren is een perfecte manier om uw houten vloer grondig te laten renoveren. Alle slijtage en gebruikerssporen aan uw parketvloer, zoals beschadigingen en verkleuringen worden hierbij zorgvuldig verwijderd en uw vloer wordt dus netjes opnieuw in de olie gezet. Op deze manier is wat overblijft een schitterende houten vloer die oogt alsof hij net nieuw gelegd is. Wilt u ook uw houten vloer mooi laten opknappen? Kies dan direct voor uw Parket schuren en oliën door team van Parket Schuren Katwijk van MP Schuurtechniek.

Waarom kiezen voor parket schuren en oliën?

Een parketvloer is in principe ontzettend duurzaam. Wanneer hij goed wordt gelegd en regelmatig op de juiste manier onderhouden wordt kan hij vele jaren meegaan. Toch biedt het frequente reinigen en onderhouden van uw houten vloer niet altijd een volledige uitkomst. Na verloop van tijd kunnen er namelijk toch beschadigingen aan uw vloer ontstaan. Hierbij valt onder meer te denken aan krassen, deuken en putten in het hout en aan verkleuringen als gevolg van UV straling. Het parket schuren en vervolgend oliën haalt dus al dit soort oneffenheden moeiteloos weg en vormt zo een vloer die beslist weer gezien mag worden.

Parket schuren en oliën
Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De voordelen van het Parket Schuren en oliën

Het schuren en oliën van uw houten vloer heeft diverse voordelen. Zo krijgt uw parket dus zijn prachtige natuurlijk en matte uitstraling terug en kunt u tevens een tint of kleur naar keuze op uw vloer laten aanbrengen. Daarnaast zorgt een goed geschuurde en geoliede vloer er dus voor dat uw parket voortaan nog gemakkelijker te onderhouden is. Aanwezige beschadigingen worden door het secuur schuren van uw parketvloer word de bovenste olie, lak laag in zijn geheel verwijderd en wanneer uw vloer er verweerd uit is komen te zien, wordt ook deze aanblik netjes opgefrist. Voor de toekomst is uw parketvloer dus beter beschermd tegen nieuwe verkleuringen en beschadigingen door bijvoorbeeld zand, zonlicht en vocht.

Tips wanneer u kiest voor Parket Schuren en oliën

Is uw parketvloer dus netjes geschuurd en geolied door onze ervaren parketteurs? Zorg er dan voor dat hij zijn mooie uitstraling zo lang mogelijk behoudt. Dit kunt u doen door hem dagelijks even vrij te maken van vuil, zand en stof met de stofzuiger of een bezem. Daarnaast is het dus goed om uw houten vloer regelmatig een goede onderhoudsbeurt te geven. Hiervoor gebruikt u dus het beste een kwalitatieve onderhoudsolie, een intensiefreiniger en een vlekkenverwijderaar. Tevens is het van belang om wanneer u een vlek op uw parket opmerkt, deze gelijk te behandelen. Op deze manier kunt u voorkomen dat de vlek in de vloer trekt.

30 Jaar ervaring in parket renovatie

Team van Parket Schuren Katwijk van MP Schuurtechniek heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in parket renovatie en bestaat uit gespecialiseerde en gepassioneerde parketteurs. Samen zetten we ons iedere dag weer in voor de mooiste parket renovaties in o.a. de gehele regio rond Katwijk. Voor het inplannen van een vrijblijvende vloerinspectie kunt u ons altijd mailen of bellen. Laat uw parket schuren en oliën door onze specialist en ervaar uw parketvloer weer als nieuw.

Vraag nu een offerte aan!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES