Professioneel uw Parket Reinigen door onze specialisten

Wel een gehoord over de mogelijkheid om te kiezen voor parket reinigen? Voor een lang houdend effect is het verstandig om uw parketvloer altijd te laten voorzien van een goede en professionele beschermlaag. Deze kan dus bestaan uit hardwax, olie of lak. De beschermlaag zorgt er dus voor dat vuil en vocht minder vat hebben op uw houten vloer, waardoor hij minder kwetsbaar is en er niet zo snel beschadigingen of verkleuringen op ontstaan.

Is het tijd voor onderhoud aan uw parketvloer, dan is het gekozen beschermmiddel dus medebepalend voor het type behandeling dat nodig is. Een gelakte vloer dient namelijk in vrijwel alle gevallen geschuurd te worden. Is uw houten vloer dus niet gelakt, maar behandeld met hardwax of olie? Dan volstaat in de meeste situatie een professionele reinigingsbeurt. Uiteraard kunt u ook hiervoor dus terecht bij team Parket Schuren Katwijk van MP schuurtechniek.

Wanneer is het tijd voor Parket Reinigen?

Er kunnen zich meerdere situaties en momenten voordoen waarop het parket reinigen dus de ideale oplossing is om uw vloer weer schitterend te herstellen. Zo is het dus een zeer geschikte manier om uw houten vloer te ontdoen van zijn doffe en soms smoezelige uitstraling of grauwsluier en kunt u ook kleurverschillen laten wegwerken door het reinigen van uw parket. Ook wanneer uw parket flink verontreinigd of vervuild is maken onze parketteurs het dus weer helemaal als nieuw. Daarnaast is uw parket vakkundig laten reinigen dus ook een goed idee als de huidige beschermlaag niet meer voldoet en aan vervanging toe is. Tevens kunnen we dus tijdens een professionele reinigingsbeurt ook kleine beschadigingen, zoals deukjes en krasjes dus netjes en moeiteloos verwijderen.

Parket Reinigen
Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Vakkundig uw Parket Schuren

Uw parket reinigen is niet altijd voldoende en daarom bent u bij ons dus ook op de juiste plek als het gaat om Parket Schuren. Onze parketteurs komen dan dus langs om een meer grondige renovatie van uw parket uit te voeren. In gemiddeld 3 tot 4 schuurbeurten halen we dus een zeer dun laagje van de bovenkant van uw parket. Op deze manier wordt dus zelfs de meeste hardnekkige vochtkring, verkleurde plek, kras of deuk geheel van uw parket verwijderd. Vervolgens word uw parketvloer dus vakkundig gepolijst. Een schitterende geëgaliseerde houten vloer blijft achter en is dus klaar om te worden voorzien van een keurige nieuwe beschermlaag. Uiteraard kunt u hierbij dus weer kiezen uit lak, olie en hardwax in vele mooie kleuren.

Altijd een vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Bent u benieuwd of u dus het beste kunt kiezen voor parket reinigen of juist beter uit bent met het parket schuren? Bel of mail ons dan snel en laat onze parketteur langskomen voor een vrijblijvende vloerinspectie bij u thuis. Zo kunnen we dus aan de hand van deze inspectie een passende offerte voor u maken. Ook kunnen we u dus adviseren om afwerkingsmogelijkheden als, olie, lak of hardwax. Team Parket Schuren Katwijk van MP Schuurtechniek staat dus volledig voor u klaar!

Vraag nu een offerte aan!

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)
BEL VOOR ADVIES